Święto Miłości i Zakochanych celebrujemy w Bistro MeranO od 12 do 14 lutego. W Walentynki będzie u nas nastrojowo i romantycznie. Będą serca i świeże kwiaty. Będzie czerwień podnosząca tętno i subtelnie sączące się z głośników romantyczne evergreeny do tańca.
Będzie szef kuchni Łukasz Pielak serdecznie witający gości i kwieciście opowiadający o kulinarnej rozkoszy, jakiej za moment doświadczą. Rozkoszy w postaci walentynkowego menu degustacyjnego, które ledwo zmieści się na Waszym stoliku, tyle zaplanowaliśmy walentynkowych specjałów!
W ramach walentynkowego menu degustacyjnego w cenie 145 pln za osobę proponujemy:
Plaster marynowanego tuńczyka na sezamowym purée z selera z musem z awokado i karmelizowanymi szalotkami
Waniliowy veloute z marchwi z kandyzowaną limonką i sałatką z kopru włoskiego
Okonia morskiego confit na pęczotto buraczanym z sosem rakowym
Czekoladowe pierożki z mascarpone w kremie malinowym z olejkiem pieprzowym
Na powitanie kieliszek prosecco
A dla każdej pary zamawiającej set walentynkowy słodki upominek od szefa kuchni na dalszą część wieczoru.
Zachęcamy także do przyozdobienia się w tym wyjątkowym dniu czerwonym akcentem.
Prosimy o rezerwację stolików (na dolnej sali restauracyjnej lub górnej sali stolikami, parkietem i z muzyką do tańca).
Bistro MeranO, ul. Sosnowa 3 w Otwocku
600 931 767, (22) 779 40 65